top of page
Vyhledat

Děkujeme Vám !!!

Vážení přátelé, kamarádi, příznivci skoků na lyžích a harrachovských skokanských můstků.

Je za námi téměř jeden rok od vyhlášení sbírky na záchranu můstků v Harrachově. Podařilo se uskutečnit mnoho věcí. Především byly v provozu po celou zimní sezonu můstky K40 a K70. A to i díky vám všem, kteří jste na sbírku přispěli. Snažili jsme se co nejvíce šetřit finance, abychom měli dobrou výchozí pozici pro následující sezonu. Na sbírce je stále více jak 400 tisíc korun.







Nyní máme před sebou další velký cíl a tím je zprovoznění můstku K90. Pro jeho opravu (provizorní), tak aby mohl bezpečně sloužit tréninku a závodům, potřebujeme přes 600 tisíc korun. Na provoz všech 3 můstků v zimní sezoně zhruba 1,5 milionu (podle sněhových podmínek). Na financování se budou opět podílet úseky skoku a severské kombinace Svazu lyžařů, pomoc přislíbilo město Harrachov i Liberecký kraj.

Věříme, že i sbírka výrazně přispěje k tomu, aby měli kde trénovat nejen žáčci a dorost, ale i reprezentace obou disciplín. Chceme přispět k tomu, abychom opět viděli naše závodníky na prvních stránkách výsledkových listin.

Doufáme, že se to podaří a bude to i velký krok k celkové rekonstrukci areálu skokanských můstků v Harrachově, což je náš společný cíl.


Děkujeme Vám!

845 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page